Cel mai tare Gadget din 2011

Anul 2011 a explodat din punct de vedere tehnologic,unde companiile s-au intrecut in tablete si in Gadgeturi.Cel mai tare Gadget al anului 2011 este un Laptop care ‘citeste gandurile’.

Laptopul are un dspozitiv care urmareste pozitia pupilei utilizatorului si automat detectaza locul unde este captata atentia celui care sta in fata laptopului.

Acest Gadget este benefic oricui,dar nu accesibil,avand in vedere ca pretul acestuia ajunge undeva la cateva zeci de mii de dolari.

Sursa:www.stirileprotv.ro

Ar putea sa te intereseze si :

  1. VestelARC: proiector portabil
  2. Noua tehnologie la Iphone 5


One Response to Cel mai tare Gadget din 2011

  1. Pria spune:

    Cred că Google va răme2ne pe primul loc multă vreme de acum eenainte, raoedece nicio altă companie nu oferă ate2tea servicii eentr-un singur cont, iar lumea nu mai are răbdare een ziua de astăzi să se eenregistreze pe 10 site-uri diferite.censă au foarte multe bug-uri care trebuiesc rezolvate. Am scris een ultimul meu articol de pe blog de 3:- crash din cauza plugin-ului Shockwave Flash een Google Chrome- dacă dai să salveze parola eeţi salvează doar username-ul (tot een Chrome)- scroll-ul de pe Youtube (de pe un canal) dispare ce2teodată ce2nd dai prea mult een jos

Lasă un răspuns