Google+ sau Facebook?

Din punctul meu de vedere G+ mi se pare mult mai serios. Spre exemplu, nu mi se pare normal sa nu-ti poti sterge definitiv contul de Facebook sau sa iti mai poti accesa o fotografie dupa ce a fost stearsa. Tot pe Facebook vedem atatea aplicatii care ne ‘ofera bucuria’ de a afla cat de indragostit sunt sau cat de sexy e numele meu. Dupa parerea mea aceste aplicatii sunt mai mult spam, dar nu e vina lor, ci vina utilizatorilor care nu se invata minte pana nu o patesc si le folosesc in prostie.

Pana acum Facebook nu a avut concurenta fiind cea mai folosita retea de socializare din lume, dar acum, de cand a fost lansat G+, Facebook-ul se simte amenintat si promite foarte multe schimbari, cu care spera sa-si atraga utilizatorii. Totusi Facebook ramane locul 1 in lume si are si parti bune. Spre exemplu, daca cauti o persoana anume ai mai multe sanse sa o gasesti cu ajutorul Facebook decat cu ajutorul G+.
Produse evoMAG.ro
Am cont pe G+ inca de cand se putea inregistra doar cu invitatie, dar pana acum nu am primit invitatii la nu stiu ce jocuri sau sa-mi apara pe wall-ul profilului zeci de mii de aplicatii. Deocamdata G+ este folosita doar de oameni care nu sunt interesati sa se joace sau sa spameze ceilalti usheri.

Din punct de vedere al confidentialitatii G+ este mult mai serios deoarece iti poti seta cand sa primesti email, cine iti poate comenta o postare, poti limita accesul prietenilor etc.

De la Hi5 la Facebook nu a fost decat un pas, asa se poate intampla si in cazul Facebook cu G+, desi ma indoiesc ca prea curand utilizatorii vor renunta la Facebook.

Ar putea sa te intereseze si :

  1. Facebook atacat de Anonymous
  2. Facebook isi pune utilizatorii in cap cu noul Timeline
  3. 1200 de romani pacaliti de un concurs Orange fals pe Facebook
  4. Facebook isi ‘obliga’ utilizatorii sa foloseasca aplicatia Timeline
  5. Pericolul de pe Facebook


Lasă un răspuns