Huawei Ascend D quad-cel mai rapid smartphone

Compania chineza Huawei a lansat primul smartphone quand-core din lume cu procesor Huawei K3V2.Telefonul are o memorie de 8 GB, ce poate fi extinsa cu un card de pana la 32 GB prin slotul microSD, si o memorie RAM de 1 GB.Smartphone-ul are instalata cea mai recenta versiune a sistemului de operare dezvoltat de Google, Android 4.0 Ice Cream Sandwich.Terminalul are conectivitate 3G (21 Mbps), Wi-Fi, Bluetooth 3.0, microUSB (MHL) 2.0, GPS si jack audio de 3,5 mm. Telefonul are o baterie Li-Ion cu capacitatea de 1800 mAh.


Am tinut cont de cele mai mari asteptari ale utilizatorilor de smartphone-uri: viteza, durata indelungata a bateriei, calitate video ridicata, sunet performant, design compact si greutate redusa” a declarat Richard Yu, Presedinte al companiei chineze Huawei Device.

In ianuarie, la targul de tehnologie CES de la Las Vegas, am inregistrat un record mondial pentru cel mai subtire smartphone din lume, Huawei Ascend P1 S. Avem din nou onoarea de a lansa, la Mobile World Congress in 2012, cel mai rapid smartphone” a mai adauga Yu.

Sursa:www.yoda.ro

Ar putea sa te intereseze si :

  1. Noile smartphone-uri


Lasă un răspuns