Lansare Windows 8

Cei de la Microsoft Germania au lansat vestea ca se lucreaza la noul sistem de operare exact cand Windows 7 a implinit varsta de 1 an.
In stirea lansata de cei de la Microsoft nu se mentioneaza data lansarii,dar totusi se zvoneste ca undeva prin 2012-2013.

Sistemele de operare au suferit multe transformari,dar din stire se pare ca Windows 8 va fi mult peste Windows 7,avand in vedere ca noul sistem de operare se bazeaza mai mult peaplicatiile media media.

Vestea a venit imediat dupa ce Google a anuntat ca va lansa propriul lor sistem de operare,care cu siguranta le va face concurenta serioasa produselor create de cei de la Microsoft.

Cerintele de sistem se pare ca ar fi aceleasi ca la Windows 7,deci nu este prea pretentios,ruland foarte bine un  procesor de 1 GHz sau mai rapid pe 32 biți (x86) sau pe 64 biți (x64),1 Gb RAM (pe 32 de biți) sau de 2 Gb (pe 64 de biți),pațiu disponibil pe hard disk de 16 GO (pe 32 de biți) sau de 20 GO (pe 64 de biți)

Cerinte suplimentare pentru aplicatii:

-Acces la Internet

-In functie de rezolutie sau de aplicatie este nevoie de memorie suplimentare(deci 1 Gb nu este suficient)

Undeva prin Iunie-Iulie 2012va fi lansata versiunea Beta.Pana atunci au inceput sa apara noi teme,interfete etc. cu noul Windows8

Ar putea sa te intereseze si :

  1. Cum sa schimbi limba la windows 7 ultimate din rusa in engleza?
  2. Instalarea și reinstalarea Windows 7


Lasă un răspuns