Pericolul de pe Facebook

Cu un like pe o pagina sau acceptarea cererii unei aplicatii de a-ti accesa datele personale iti poate afecta calculatorul tau si pe cel al prietenilor tai.Dand like la o pagina,automat te abonezi la acea pagina,aceasta putand publica virusi care iti pot distruge hardisk-ul.

ATENTIE LA APLICATII!
O aplicatie care are accesul dumneavoastra la profilul de Facebook va poate accesa sau chiar modifica datele personale.Practic,o aplicatie
are aceeasi ‘putere’ pe care o aveti si dumneavoastra asupra contului.In cel mai rau caz creatorul aplicatiei iti poate fura parola de email,contul de Facebook,conturile bancare etc.

Nu sunt de neglijat nici concursurile pe retelele de socializare cu ajutorul carora se dau multe tepe.Acestea isi fac reclama,iar utilizatorul fiind incantat de premiul promis ii da acceptul paginii respective sa-i acceseze datele.
Chiar acum 2 zile Orange a comunicat ca acel concurs pe Facebook in care puteati castiga un Iphone sau o tableta nu este al lor.
In materialul video de mai jos,prezentat de George Buhnici suntem avertizati de pericole si ni se demonstreaza cat rau poate face o aplicatie SCAM.

Ar putea sa te intereseze si :

  1. Facebook isi ‘obliga’ utilizatorii sa foloseasca aplicatia Timeline
  2. Facebook isi pune utilizatorii in cap cu noul Timeline
  3. 1200 de romani pacaliti de un concurs Orange fals pe Facebook
  4. ‘FACEBOOK’-cel mai cautat cuvant de pe internet
  5. Virusul transmis prin Facebook


One Response to Pericolul de pe Facebook

  1. Grant spune:

    Sunt multe telefoane mai tari decat iPhone, numai ca iPhone are ceva seicpal e iPhone, intelegi? Adica, telefonul are lipsuri, toata lumea stie asta si totusi telefonul este extraordinar.Toti producatorii de telefoane, cand scot un model nou se raporteaza la iPhone si incearca sa-l faca mai bun ca acesta. Multi nu reusesc asta, insa sunt si altii care au succes. Dar toti, absolut toti se raporteaza la iPhone. Asta nu este valabil numai la iPhone, ci asa se intampla cu toate produsele Apple. Noile laptopuri cu design slim si autonomie mare sunt numite MacBook Air killer si exemplele pot continua.Cat despre Android, da, iti dau dreptate este foarte bun si parerea mea este ca in viitor vor aparea mult mai multe telefoane pe care va rula Android si mult mai putine cu WM.

Lasă un răspuns